Agenda

Leertraject 'Interculturaliteit' (5 dagen)

Datum: 
vrijdag 05 februari 2021 - 10u00 tot 15u00
Locatie: 
Online
Organisatie: 
Socius

Wat?

Voor heel wat organisaties is het werken aan interculturele praktijken in een superdiverse samenleving een zoektocht, voor jezelf is dit een belangrijk onderdeel van je taak. Vanuit die dagelijkse realiteit ben je steeds op zoek naar relevante praktijken en inzichten in de superdiverse samenleving.

Met dit leertraject reikt Socius een platform aan waarop jij met collega’s van gedachten kan wisselen en van elkaar kan leren. Tijdens vijf digitale bijeenkomsten gaan we op zoek naar tools die jezelf en je team inzichten geven in interculurele praktijken, naar tips om je eigen praktijken relevantie te geven en naar inspirerende voorbeelden.

Wanneer?

De sessies vinden online plaats op 5 februari, 26 februari, 19 maart, 23 april en 21 mei. Telkens van 10u tot 12u en van 13u tot 15u.

Prijs?

De deelnameprijs bedraagt 175 euro.

Enkele dagen vóór de sessie ontvang je een Zoom-link waarmee je bij de sessie kan aansluiten. Het maximum aantal deelnemers is 6.

Begeleider?

De begeleiding is in handen van Socius-stafmedewerker Silke Jaminé. Haar kan je contacteren voor meer informatie: silke.jamine@socius.be.

Inschrijven?

Je kan je hier registreren als je in dit leertraject wilt  instappen.